מערכת אתר צה"ל

מערך התזונה בחטיבה 7 - בחובה ובקבע, עבר יום הכשרה - עיוני ומעשי כחלק מהדרקטיבה המטכ״לית ״מהפכה במטבח״, בשיתוף פעולה עם ״יוניליוור״ שדייקו לנו את החימוש למטרה ו"השחיזו לנו את הסכינים".
היום כלל: סדנאות בישול בריא, טכניקות בישול, שימוש נכון ברטבים ומזון טבעוני.
במהלך היום השפים קיבלו אמצעים לבישול מבית ״ארקוסטיל״, מדי שף וספר מתכונים.
לארוחת צהריים השפים אכלו את המזון שבישלו בסדנאות.
היום הסתיים בסיור קולינרי בשוק מחנה יהודה הכלל מורשת וטעימות.

מדבריהם של רס״ן, עומר מלכה - קצין הלוגיסטיקה החטיבתי ורס״ן, סימון וורביוב - קצין ההספקה החטיבתי: ״מערך התזונה הוא לבנת יסוד בכל תהליך - מהבסיסי ועד המורכב ביותר.
מהשגרה היומיומית הסזיפית ועד למענה תחת אש בחרום ובמלחמה.
כפי שהאמל"ח בצה"ל מתפתח, כך עלינו לדאוג להתפתחות מקצועית ומורלית של אנשינו בתחומם המקצועי״.