תוספת סבלים בחדר קירור – בסיס מזון

28.02.18

מטרת ההוראה

מטרת ההוראה הינה לעגן את כללי הזכאות ואופן הדיווח של תוספת סבלים בחדר קירור בבסיס המזון.

כללי הזכאות

  1. סבלים בבסיס מזון, העובדים בחדרי קירור בטמפרטורה של 22 מעלות צלזיוס לפחות מתחת לאפס, יזוכו עבור כל "טונה סבלות" שבוצעה בתנאים הנ"ל - בתוספת שמתעדכנת מעת לעת על פי תוספת יוקר.
  2. תוספת זו לא תיחשב כחלק משכרו הפנסיוני של העובד ולא תהווה בסיס לחישוב מרכיבי שכר אחרים.

דיווח

הדיווח יתבצע ע"י קצין האזרחים ביחידה במסגרת דו"ח התעסוקה. היחידה תציין במשבצת הריקה משמאל לשעות פרמיה אישית את מספר הטונות בהם הועסק העובד בסבלות בסה"כ במהלך החודש (כולל חלקי טונות, מעוגל לרבעי טון).

רמ"ד אחראי לעדכונים ושינויים: רמ"ד שכר ופנסיה